Miracol! O bistriţeancă aduce, azi, Crăciunul, cu ninsoare, brad și colinde, în România!

sursahttp://a1.ro

Moș Crăciun vine joi, 22 septembrie, ora 20.30, la “Next Star”, cu ninsoare, cadouri, brad și colinde. Minunea se va petrece pentru Yasmina, una dintre concurentele din această ediție, care vine în show să-și demonstreze talentul pentru acro-dance.
Platoul se umple de zăpadă, iar jurații încep să-și ureze “Merry Christmas” atunci când Moșul își face apariția pe scenă, cu sacul în spate, spunând că vine de foarte departe.
“Avem și un cadou pentru tine acolo, în sac”, îi spune Yasminei prezentatorul Dan Negru. “Am fost și eu cuminte, ai și pentru mine ceva?”, strigă CRBL, de la masa juriului.
Ce daruri i-a adus Moșul Jasminei și din ce motiv vine Crăciunul în septembrie la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 septembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a talent show-ului prezentat de Dan Negru.
Românii vor avea posibilitatea să vadă mai mulţi bistriţeni talentaţi în cadrul show-ului prezentat de Dan Negru, pe Antena 1, deoarece la preselecţia de la Bistriţa, ce a avut loc la Palatul Copiilor, au fost acceptate mai multe talente din judeţul nostru. Yasmina Ioana Butilă este elevă în cls. a V-a la Colegiul „Andrei Mureşanu” şi face gimnastică ritmică de la şase ani cu Laura Boldor de la Liceul Sportiv. În competiţia derulată la Palatul Culturii, sub genericul „Aş dori să fiu o stea”, având un juriu prezidat de Adrian Stână, Yasmina a obţinut premiul III.
Îi urăm mult succes în competiţie, iar dumneavoastră o puteţi susţine în timpul emisiunii, prin sms, pentru premiul de popularitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5