Maşină lovită de tren în Mărişelu

Update 2: ISU Bistrița - Năsăud: Două persoane, sot și soție, au ajuns la spital după ce maşina cu care circulau a fost lovită de un tren, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, pe raza localităţii Măriselu.
Victimele au fost preluate de un echipaj de prim ajutor SMURD, respectiv un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, conștiente, cu leziuni care aparent nu le pun viața în pericol.
Update 1: Conform informaţiilor primite de la poliţie conducătorul auto are 55 de ani şi este din Mărişelu. Maşia a colizionat la trecerea la nivel cu Calea Ferată semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei cu trenul Regio 4844 ce se afla pe direcţia Bistriţa-Tîrgu Mureş. Cele 2 persoane au fost transportate la spital. Se fac cercetări şoferul find testat şi cu aparatul etilotest.
Update: Trenul peronal cu 50 de pasageri este oprit, iar cele 2 persoane din maşină au ieşit singure din autovehicul. La faţa locului se află echipaje de prim ajutor şi polişişti care fac cercetări.

O maşină a fost lovită de tren în Mărişelu. Conform primelor informaţii primite de la ISU nu sunt persoane încarcerate cei aflaţi în maşină fiind conştienţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5