Mărțișor, cu drag și dor, cu Ansamblul Profesionist Cununa de pe Someș. Duminică, 5 martie 2023, la Palatul Culturii Bistrița

Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” sărbătoresc ziua internațională a femeii prin producția extraordinară „Mărțișor, cu drag și dor” la care își dau concursul Ansamblul Profesionist „Cununa de pe Someș” și valoroși colaboratori. Acesta va avea loc Duminică, 05 martie 2023, ora 18.00, la Palatul Culturii din Bistrița.
În cadrul spectacolului, veți avea ocazia să ascultați o selecție de cântece dedicate tuturor doamnelor și domnișoarelor. Artiștii Orchestrei Profesioniste „Cununa de pe Someș”, sub îndrumarea muzicală a maestrului Anghel Urs, alături de soliștii -vocali:Cristina -Livia Scurtu, Mihai Turda, Lenuța Filipoi, Florina Bălan, Marius Palage, Marian Predescu, Teodora Florea, Paul Ban, Larisa Bozbici, Dorin Rus, Ioana Măgherușan, Cristian Moldovan, Mihai Eugen Raita, Oana Bozga-Pintea, se întâlnesc în acest program pentru a oferi o seară de neuitat, dedicată eternului feminin. De asemenea, Corpul de dansatori al Ansamblului Profesionist „Cununa de pe Someș” au pregătit momente speciale în coregrafia maestrului coregraf Teodor Pușcaș. Spectacolul este prezentat de Menuț Maximinian.
Biletele pentru spectacol se găsesc la caseria Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, deschisă de luni până vineri între orele 08.00-16.00, și în format electronic pe www.iabilet.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5