Managerul Gabriel Lazany: Bistrițenii se pot programa on-line, pe www.sjub.ro, pentru consultații în Policlinică

         Începând de miercuri, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din Policlinică, anunță managerul Gabriel Lazany.

„Deorece încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale”, explică managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Persoanele interesate intră pe site-ul sjub.ro, la secţiunea Programări Online,  şi pot opta pentru dată (ziua şi ora), specialitate şi medic. 

Potrivit acestuia, în curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5