Nu se mai fac programări la Policlinică, pentru analize medicale, în ultima zi de vineri! Vezi măsurile luate şi pentru alte consultaţii!

În contextul epidemiologic actual, anunţăm urmatoarele măsuri de evitare a aglomeraţiei şi prevenire a răspândirii noului coronavirus:

• Accesul catre culoarele si salile de asteptare va fi permis doar cu 15 minute inainte de ora programarii.

• Accesul la receptia de la parterul cladirii (pentru informatii, programari, caserie, etc) nu este restrictionat, dar recomandam pacientilor nostri sa mentina distanta intre ei si sa se dezinfecteze pe maini atat la intrarea cat si la iesirea din cladire.

• Publicarea programului pentru consultatii pentru luna aprilie 2020 va fi esalonat, dupa cum urmeaza:
o Pentru cardiologie: marti, 24 martie 2020, ora 7:00.
o Pentru psihiatrie si neurologie: luni, 23 martie 2020, ora 7:00
o Pentru restul specialitatilor: pana cel tarziu vineri, 20 martie 2020, ora 7:00

• Pentru luna aprilie 2020, pentru analize medicale decontate de Casa de Asigurari Bistrita-Nasaud (CAS BN) nu se vor mai face programari in ultima zi de vineri a lunii martie.
Pacientii care doresc efectuarea de astfel de analize se pot prezenta cu biletul de trimitere tipizat pe tot parcursul lunii si vor fi contactati telefonic pentru programare in limita locurilor disponibile in momentul alocarii bugetului lunar din partea CAS BN.

Pentru a va proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi, facem si urmatoarele recomandari:

• Dezinfectati-va sau spalati-va pe maini la intrarea si iesirea din cladirea Policlinicii si inainte si dupa fiecare consultatie!

• Evitati contactul fizic si pastrati distanta intre dumneavoastra si ceilalti pacienti.

• Pentru programari va incurajam sa accesati oricand website-ul WWW.SJUB.RO sau sa ne sunati la 0263.239.048 in zilele lucratoare, intre 12:00 si 18:00.
Am suplimentat personalul pentru suport telefonic, astfel incat sa va scutim de o deplasare suplimentara. Va puteti prezenta apoi direct la cabinet pentru consultatie, fara a mai trece pe la receptie.

Va multumim pentru intelegerea si respectarea acestor masuri!

Dr. Ştefan Pop
Medic coordonator Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5