Luni se încheie sesiunea de vot pentru semnul de intrare în judeţ

Concursul de proiecte ”Semn de intrare în județul Bistrița-Năsăud se apropie de final, anuţă purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Bogdan-Gruia
Ivan.

Până acum peste 5000 de persoane au votat proiectul favorit prin intermediu platformei online, iar alte câteva sute au ajuns la saloanele ”ART Galeria” de pe pietonalul Liviu Rebreanu, numărul 30.

"Dorim să vă reamintim că până luni 21 ianuarie, ora 13:00, puteți vota proiectul favorit atât online, pe site-ul Consiliului Județean, ( www.portalbn.ro sau la link-ul direct: http://www.portalbn.ro/cj/Pagini/Concurssemnintrarejudet.aspx ) cât și la salonul ”ART Galeria”, deschis în acest sfârșit se săptămână și luni în intervalul orar 10:00 – 18:00", transmite sursa citată.

Semnul de intrare în judeţ desemnat prin voturile bistriţenilor va primi un premiu de popularitate. De asemenea, alte trei proiecte vor fi desemnate de un juriu de specialitate. Finalmente, decizia va aparţine plenului Consiliului Judeţean care poate opta pentru oricare proiect, care va ţine cont şi de costurile de realizare a acestui semn.

Comentarii

21/01/13 09:44

daca se va regionaliza Romania iar jud Bistrita nu va mai fi,cui va folosi acest semn?Sau e doar o manevra de a indosi niste bani ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5