La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!

Vezi programul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României!

Pentru cinstirea Zilei Naţionale a României, Instituţia Prefectului-Judeţul Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria Municipiului Bistriţa, împreună cu Garnizoana Bistriţa, organizează, în data de 1 Decembrie 2014, activităţi aniversare dedicate Marii Sărbători.

Manifestările debutează la ora 11.00, cu un ceremonial militar-religios, la monumentul poetului Andrei Mureşanu din Piaţa Centrală, urmat, începând cu ora 11.50, de parada militară, la care participă, cu personal şi tehnică, unităţile Brigăzii 81 Mecanizată « General Grigore Bălan », Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Penitenciarul Bistriţa, Direcţia Judeţeană de Informaţii Bistriţa-Năsăud. La parada militară, care va avea loc pe str. Şincai – str. Dornei, participă aproximativ 400 de militari ai garnizoanei şi 35 de mijloace tehnice aflate în dotare.

Între orele 17.00 şi 18.30 va avea loc retragerea cu torţe. Această activitate, la ora 17.00, va debuta cu aprinderea torţelor şi intonarea Imnului Naţional la statuia lui Andrei Mureşanu din Piaţa Centrală. Ulterior, la ora 17.30, în Piaţa Petru Rareş, se va intona Imnul Uniunii Europene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5