Kinga Sebestyen, cea care "a bagat scandalul" in casa Nicoletei Luciu, la Bistrita

cancan.ro

De cand paparazzi revistei Ciao! au dezvaluit amantlacul dintre sotul Nicoletei Luciu si Kinga Sebetyen, fotografiati sarutandu-se, intr-o vacanta petrecuta in Croatia, cele doua femei au devenit ca soarecele cu pisica.

Mai nou, fiind persoane publice, vedeta TV si antrenoarea de fitness au ajuns in stadiul in carenu mai dau curs invitatiilor la anumite evenimente mondene, probabil, de teama sa nu dea nas in nas.

Un episod de acest fel s-a petrecut la gala “ Ce se intampla, doctore?”, un eveniment grandios in cadrul caruia au fost premiate vedetele, specialistii in frumusete si alte personalitati autohtone de succes care, totodata, promoveaza un stil de viata sanatos.
Doua dintre persoanele publice care urmau sa fie premiate, respectiv Nicoleta Luciu si Kinga Sebestyen, au lipsit de la festivitate, invocand diferite scuze. Si, asta in ciuda faptului ca numele lor se regaseau pe lista vedetelor care urmau sa fie premiate, culmea, ambele la aceeasi categoria: “ Promovarea unui stil de viata sanatos”. Prima, la sectiunea “vedete”, iar, Kinga la cea a “specialistilor”.

Ca sa scape “basma curata”, Nicoleta Luciu a apelat la scuza perfecta, spunand ca are antrenamente la “Dansez pentru tine”, show-ul de la Pro TV in care este implicata. De cealalta parte, nici antrenoarea de fitness nu a riscat si, cu cateva ore inainte de Gala, a anuntat ca nu poate da curs invitatiei, pentru ca este plecata la Bistrita, la o petrecere .

Asa se faca ca, Oana Cuzino a inmanat distinctiile pe care era trecut numele femeilor importante din viata lui Zsolt Csergo unor “soli” trimisi de acestea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5