Ioan Turc: Până la finalul lunii octombrie,va fi finalizat primul tronson de pe str. Tărpiului, până la intersecția cu Valea Căstăilor

Pe segmentul de drum de pământ ce urmează să fie modernizat (de unde se termină asfaltul, până la intersecția cu Valea Căstăilor), ce a fost mai greu a trecut!
S-au realizat lucrările pentru rețeaua de apă și canalizare, pentru rețeaua pluvială, drenuri, inclusiv guri de preluare, la care se adaugă lucrările de infrastructură necesare iluminatului public, anunță primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.
Urmează să fie introdusă și canalizația pentru fibra optică, respectiv televiziune, telefonie și internet, după care, în scurt timp, vor începe lucrările de pregătire a patului drumului pentru asfaltare, realizarea pistelor de biciclete, a trotuarelor și montarea stâlpilor pentru iluminat.
"Până la finalul lunii octombrie, toate aceste lucrări vor fi finalizate, urmând ca anul viitor să înceapă lucrările pentru tronsonul 2, care merge până la Drumul Cetății și presupun inclusiv amenajarea drumului pe trei benzi pentru anumite segmente.
Felicit executantul Îndemânarea Prodcom SRL!", transmite edilul municipiului Bistri'a, ]ntr-o postare pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5