Ioan Oltean: Elena Udrea este al doilea om în PDL după Boc

Liderul judeţean al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, a declarat la Radio France International că, după alegerea ministrului Elena Udrea în fruntea PDL Bucureşti, aceasta a devenit, după primul-ministru Emil Boc, "omul cel mai puternic, cu cea mai mare greutate şi cea mai mare legitimitate politică".

“Categoric, deţinerea unei funcţii atât de înalte, cum este cea de preşedinte al organizaţiei municipiului Bucureşti, cea mai mare şi cea mai puternică organizaţie din ţară conferă titularului acestui post o greutate politică incontestabilă. Vă daţi seama că după preşedintele partidului, la nivel naţional, preşedintele acestei organizaţii devine omul cel mai puternic, cu cea mai mare greutate şi cea mai mare legitimitate politică", a spus vicepreşedintele Camerea Deputaţilor. El a adăugat că "Elena Udrea este un om extrem de ambiţios şi extrem de ferm”, care adăugate “la calităţile naturale”, “pot să constituie elemente esenţiale pentru un candidat la o funcţie atât de înaltă cum este cea de primar al municipiului Bucureşti”.

Comentarii

24/11/10 17:05
Mircea

Elena Udrea este cel mai bun om pe care l-am putea acea acum intr-o functie importanta de conducere in tara, cum ar fi primaria Capitalei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5