Ioan Nuţu Tabără, la şefia Agriculturii bistriţene

Direcţia pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud are un nou director executiv, ce-i drept pe o anumită perioadă, pe ing. Ioan Nuţu Tabără. Acesta a fost detaşat, începând cu 23 octombrie, pe funcţia publică, temporar vacantă, de director executiv gradul II, până la revenirea titularului de post din concediu medical.

Aşa cum se ştie, şefii direcţiilor agricole judeţene au fost împrăştiaţi în ţară. Prin ordin al ministrului Agriculturii, directorul Valentin Pop Mititean ocupă funcţia temporar vacantă de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură din Dolj, începând cu 21 septembrie. Durata…patru luni.

La Bistriţa a ajuns Nicolae Hodişan, de la Bihor. Doctor în domeniu, bun specialist şi manager, omul nu a stat prea mult la Bistriţa. S-a îmbolnăvit şi uite aşa apare detaşarea lui Nuţu Tabără.

La APDRP s-a ajuns la faza...pe interviu
Pentru şefia OJPDRP BN, în cursă au rămas Sorin Roşu Mareş şi Irina Filote, admişi după proba scrisă. Marţi aceştia urmau să suţină interviul, la concursul pentru funcţia de director la oficiciul judeţean bistriţean.
Mareş a fost chiar şeful DADR Bistriţa-Năsăud, pentru o scurtă perioadă, iar apoi s-a retras în mediul privat. Despre Irina Filote, în afara de ce arată pe facebook, nu se ştie nimic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5