Ioan Bocşa, Cristian Pomohaci, Florentina şi Petre Giurgi, alături de nume îndrăgite ale folclorului bistriţean, în Gală Umanitară

Ioan Bocşa, Cristian Pomohaci, Cornelia Ardelean, Florentina şi Petre Giurgi, Domnica Dologa, Anuţa Motofelea, Grigore Sâmboan, Gavril şi Mihai Vaida se vor afla marţi, de la ora 18.00, pe scena Centrului Cultural Bistriţa în cadrul spectacolului “Dă Doamne la lume bine”. Soliştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Ansamblului profesionist “Dor Românesc” , iar prezentarea este asigurată de artistul Alexandru Pugna. Preţul unei invitaţii este de 20 lei.
Este a doua acţiune de amploare organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului, după dineul caritabil, pentru adunarea de fonduri pentru construirea centrului misionar pentru tineret “Preot profesor Ioan Bunea” în apropierea bisericii ortodoxe din staţiunea Sângeorz-Băi. Centrul va fi coordonat de preotul Tudor Mudure şi va beneficia de aproximativ 60 de locuri de cazare, bucătărie, sală de mese, o bibliotecă, o sală multifuncţională cu foaier, suprafaţa construită depăşind o mie de metri pătraţi. Costurile estimate pentru finalizarea acestui proiect se ridică la peste 500.000 de euro, banii urmând să fie adunaţi din donaţii şi alocări bugetare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5