Împarte bucurie! Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Trenulețul Veseliei” Bistrița, în vizită la copiii de la Preventoriul TBC Ilișua

Coordonatori proiect: Ionela Beșuțiu și Dana Silaghi

„Împarte bucurie” a fost activitatea principală a proiectului S.N.A.C. cu același nume care se desfășoară în această perioadă la Grădinița cu Program Prelungit „Trenulețul Veseliei” Bistrița.
În cadrul acestei activități, preșcolarii grădiniței au fost în vizită la copiii care se află momentan în evidențele Preventoriului TBC de la Ilișua. Aceștia le-au oferit fiecăruia în parte cadouri obținute din donații și sponsorizări cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Întâlnirea a fost una emoționantă și, totodată, educativă insuflându-le celor mici valori precum empatia și altruismul. Preșcolarii au conștientizat faptul că este important ca din puținul nostru să oferim și altora, iar copiii instituționalizați s-au bucurat pentru că cineva s-a gândit să le facă o bucurie.
Implementarea acestor activități nu ar fi fost posibilă fără ajutorul și implicarea cadrelor didactice din grădiniță, a părinților copiilor noștri și a partenerilor implicați în acest proiect, cărora vrem să le mulțumim pe această cale: Asociația de Părinți „Trenulețul Veseliei”-președinte Ilie Cotârlea, Grădinița „LOGOS”-responsabil Simona Rauca, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 12 Bistrița-director Tătar Iulia, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Năsăud-director Bâtă-Găzdac Codruța, Primăria municipiului Bistrița prin Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc”-director Gavril Țărmure și, nu în ultimul rând, firmei UNICART VAB SRL- prin Anca Bora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5