Fonduri europene pentru documentaţii tehnice la Casa Scriitorilor, Biserica Greco-Catolică şi infrastructură turistică, la Rodna

Primarul comunei Rodna a anunţat cănu mai puţin de trei documentaţii tehnice vor fi elaborate cu finanţare europeană. Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest a transmis scrisori de notificare în urma transmitee de către Primăria Rodna a fişelor de proiect. Astfel, în cadrul Apelului III - Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 2014-2020, au fost selectate spre finanţare documentaţiile tehnice aferente proiectelor „Extinderea infrastructurii de agrement prin modernizarea şi extinderea Centrului de agrement „Casa de creaţie literară şi artistică de la Valea Vinului”, „Consolidarea, conservarea, restaurarea şi punerea în valoare a monumetelor istorice de importanţă naţională, Biserica Greco-Catolică „Sfântul Mucenic Gheorghe” şi turnul clopotniţă din localitatea Rodna”, „Îmbunătăţirea infrastructurii de turism din comuna Rodna, instalaţie de tip tiroliene, turn de agrement, piste cicloturism, pumptrack în aer liber, cinci foişoare în aer liber, zece băncuţe inteligente cu suport biciclete”.
"Am primit o veste importantă pentru comunitatea noastră, am fost selectaţi spre finantare privind cele trei proiecte importante - Casa Scriitorilor, Biserica Greco- Catolică şi Îmbunătăţirea infrastructurii turistice, pentru elaborarea documentaţiei tehnice. Continuăm atreagerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunei noastre", a transmis primarul Tinu Grapini.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5