Felicitări ! Mario Robert Sima, ȘEFUL DE PROMOȚIE de la LIVIU, cu media 10 absolut !

Opt elevi au finalizat clasa a XII-a cu media 10. Potențiali șefi de promoție, nu? Conform tradiției însă, elevul care are cea mai mare medie a anilor de liceu și a obținut în fiecare an școlar premiul I este declarat ȘEF DE PROMOȚIE.
Iar cel care a terminat liceul cu media 10 absolut (fiindcă în toți cei patru ani a obținut media 10) și evident a obținut de fiecare dată premiul I a fost Mario Robert Sima, din clasa a XII-a, specializarea matematică-informatică, intensiv informatică. Un elev de excepție, olimpic la lingvistică, limba germană, informatică și matematică, Mario le-a transmis colegilor săi următorul mesaj: „Absolvirea este doar un concept. În viața reală absolvim în fiecare zi. Absolvirea este un proces care continuă până în ultima zi a vieții noastre. Dacă înțelegem asta, vom face o diferență.”
Felicitări, Mario Robert Sima!
Suntem onorați că ai ales să fii elev la LIVIU!
Suntem mândri că ești absolventul nostru!
Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița

Comentarii

26/05/22 22:42
A

Savatie Baștovoi: „Odată un episcop român mi l-a lăudat pe cineva: «Vă daţi seama, omul acesta a avut doar note de zece, niciun nouă! E extraordinar, nu-i aşa?» Eu i-am răspuns: «Eu nu am încredere în oamenii care au avut numai note de zece». «De ce?», m-a întrebat episcopul surprins. «Pentru că ei nu ştiu să piardă, iar omul care nu ştie să piardă te vinde pentru o victorie vremelnică»”.

29/05/22 16:56
ioan rus

Nu se știe dacă vinde. Dar se știe că este de 10!

30/05/22 10:24
Rus Augustin

Ar fi ideal ca „elitele” să-și găsească activitate în România, fapt mai rar întâlnit în prezent.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5