După 3 ani, Gina Pop revine, acasă, într-un concert plin de surprize

După o absenţă de 3 ani din concertele oficiale, îndrăgita interpret Gina Pop revine acasă.
Sâmbătă, de la ora 21.00, sub genericul Live Music Covers Night ne vom întâlni, în Vivi's Pub, cu două generaţii din familie: Gina Pop, soţul Marian Pop, nepotul Alex Muşat, alături de Mihai Ilieşiu.
Pentru prima dată cele două generaţii se află pe scenă. Alex Pop este elev în clasa a XI-a la Liceul de Muzică, fiind unul dintre tinerii care vin cu talent pe scena muzicală. Ciprian, fiul artistei, nu a putut veni la Bistriţa deoarece este angrenat în concerte la Bucureşti. Ciprian este masterand la secţiunea Jazz a Universităţii Bucureşti, iar bistriţenii l-au putut vedea, de curând, în band-ul de la Vocea României, George Natsis, făcând cinste Bistriţei. Gina Pop se declară “revoltată” şi îi este greu să accepte că, în curând, fiul şi nepotul, vor pleca la studii în America, însă, cu siguranţă, ne vor face cinste şi acolo, deoarece au planuri mari în ceea ce priveşte muzica.
“Ne merge foarte bine la Bucureşti, ne-am făcut o casă într-un cartier rezidenţial, avem evenimente, însă gândul ne este tot acasă, locul cel mai frumos de pe pământ. Revenim aici cu drag, după o absenţă de 3 ani, ultima întâlnire fine la Premiile Bistriţei, într-un decembrie. Deşi am mai fost la evenimente particulare, suntem pentru prima dată după o lungă absenţă în mijlocul publicului nostru, oficial. Vă aşteptăm cu mare drag să fiţi alături de noi” spune Gina Pop pentru “Răsunetul”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5