Două persoane din Livezile şi Josenii Bârgăului, sancţionate cu câte 10.000 lei pentru abandonul deşeurilor!

Echipa mixtă formată din polițiști din cadrul Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și inspectori din cadrul Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au identificat și sancționat contravenținal 2 persoane din județul nostru care au abandonat și incendiat deșeuri în natură, pe Valea Bârgăului. Contravenientul A. G. din localitatea Livezile a fost sancționat cu 10.000 lei pentru abandon de deșeuri, iar contravenientul C.A. din localitatea Josenii Bârgăului a fost sancționat cu suma de 10.000 lei și avertisment pentru două fapte contravenționale - abandon și incendierea deșeurilor. Faptele au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate de Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură.
"Ne dorim ca asemenea fapte să nu se mai repete și îi avertizăm pe cei care nu respectă legislația din domeniul protecției mediului și Regulamentul de Salubrizare al județului Bistrița-Năsăud că vor fi sancționați.
Și în luna martie Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va desfășura acțiuni de control în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul nostru pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.
Haideți să le punem pe toate la locul lor", a declarat directorul executiv Cristian Niculae de la ADI Deşeuri Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5