ADI Deşeuri BN: O persoană din comuna Petru Rareş, amendată cu 10.000 lei, pentru abandonarea deşeurilor în natură!

Încă o persoană a fost sancționată cu 10.000 lei pentru abandonarea deșeurilor în natură.

În urma acțiunilor de control periodice derulate de Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, pe raza comunei Petru Rareș s-a descoperit o cantitate însemnată de deșeuri abandonate, în zona Poienile Reteagului.

B.I. din localitatea Reteag, comuna Petru Rareș, persoana care a aruncat deșeurile pe câmp, a fost identificată și amendată cu suma de 10.000 lei!

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de control desfășurate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul nostru pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.

Cine aruncă deșeurile în natură riscă amenzi foarte mari: 10 000 lei - 20 000 lei pentru presoanele fizice și 50 000 lei - 70 000 lei pentru persoanele juridice.

Colectăm deșeurile de la poarta casei în tot județul, avem campanii gratuite desfășurate periodic pentru colectarea deșeurilor voluminoase și vegetale, deșeurile provenite din constructii se pot preda gratuit( în limita a 200 kg/an/gospodărie) în centrele de colectare, deșeurile electrice și electrocasnice se preiau gratuit tot în centrele de colectare, ce motive mai avem să ne batem joc de mediul în care trăim?

Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5