Unii cetățeni pur și simplu nu înțeleg că natura din preajma localităților nu este groapă de gunoi! Iar pentru acești indivizi amenda este o sancțiune binemeritată!

Din indiferență, ignoranță și chiar lipsă de educație, unii cetățeni din județul nostru aleg să-și arunce deșeurile în diferite locuri din natură, în jurul localităților în care locuiesc, poluând în mod foarte grav mediul în care trăiesc concetățenii lor. Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează video aceste zone în încercarea de a preveni și combate abandonul de deșeuri în natură.

Pe baza dovezilor foto furnizate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, un cetățean din Josenii Bârgăului a fost identificat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza comunei în care își avea domiciliu.

Acțiunile de verificare și monitorizare derulate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud de către Corpul de Control al ADI deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua și în perioada următoare.

Cine aruncă deșeurile în natură, riscă amenzi foarte mari!

Vom arăta toleranță ZERO pentru toți cei care nu respectă mediul înconjurător și care arată o lipsă crasă de respect față de semenii lor care fac eforturi de colectare separată corectă a deșeurilor.

Putem să gestionăm mult mai bine deșeurile, totul depinde de noi. Haideți să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud

 

Comentarii

25/11/22 12:02
Dorel

Poi precizati si faceti public, cu afise ori alte publcatii, unde trebuie duse deseurile vegetale, unde cele de constructii , cauciucuri uzate , deseuri mari de metal... si alte deseuri ori dejectii animaliere... ptr ca ADI Deseuri, nu aduna decat gunoiul menajer, plasticele si metalul ( cutii de conserve )... nimic altceva ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5