O persoană din Sânmihaiu de Câmpie, amendată cu 10.000 lei, pentru abandonul deșeurilor pe un drum comunal

Așa înțeleg unii dintre noi, că pot să se scape de deșeuri. Problema este că te va costa mult, când procedezi așa.
Acțiunile de control ale inspectorilor Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud se derulează în toate zonele județului nostru, pentru prevenirea și combaterea abandonului de deșeuri în natură.
În urma acestor acțiuni de control, persoana M.A.G. din Sânmihaiu de Câmpie a fost identificată și sancționată cu amendă de 10 000 de lei, pentru abandonul deșeurilor, pe marginea unui drum comunal dintre Zoreni și Sânmihaiu de Câmpie.
Poluarea prin abandonul de deșeuri în natură este inacceptabilă și va fi aspru sancționată de fiecare data când persoana responsabilă este identificată.
Inspectorii Corpului de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua acțiunile de monitorizare și control pentru combaterea fenomenului de abandon al deșeurilor, atât prin supraveghere video cât și prin verificarea zonelor sensibile din acest punct de vedere.
Vă reamintim că operatorul de salubritate Supercom colectează deșeurile pe 4 fracții, din tot județul – plastic / metal, sticlă, hârtie / carton și menajer. De asemenea, deșeurile voluminoase și cele provenite din construcții pot fi depuse în cele 5 centre de colectare din județ, iar pe bază de comandă, operatorul de salubritate poate ridica orice tip de deșeuri din fața porții.
Nu mai aruncați deșeurile în natură! Respectați mediul în care trăim, pentru sănătatea noastră și pentru viitorul copiilor noștri!
Acceptați provocarea noastră – Haideți sa facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5