Doi suspecţi de furt din Năsăud, arestaţi preventiv

În prima zi a săptămânii, Poliţia oraş Năsăud a fost sesizată, prin plângere penală, de către o femeie din comuna Feldru că a fost tâlhărită la drumul mare. Astfel, U.A. (57 ani) din localitatea Nepos a sesizat faptul că în seara zilei de 30 decembrie 2013, în jurul orei 20:00, în timp ce se deplasa în oraşul Năsăud, pe strada Gării, o persoană necunoscută i-a smuls poşeta de pe umăr şi din aceasta i-a sustras portofelul în care se afla suma de 100 Euro.

Marţi, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul suspect al tâlhăriei în persoana numitului G.P. din Năsăud în vârstă de 17 ani. Mai mult, în timpul cercetărilor ,s-a mai stabilit faptul că minorul împreună cu numitul C.A. în vârstă de 30 de ani din Năsăud sunt principalii suspecţi a două furturi, dintre care unul a fost comis în noaptea de 10/11 decembrie (când a fost sustrasă o bicicletă în valoare de 400 lei dintr-un garaj), iar al doilea furt a fost comis în 15 decembrie (o geantă cu 11 căciuli de blană şi 2 haine din blană, în valoare de 2.500 de lei, de la o persoană care era în gara din Năsăud).

Faţă de cei doi suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, cei doi fiind prezentaţi Judecătoriei Năsăud care a dispus pentru minorul G.P. arestarea preventivă pe o perioadă de 18 zile, iar pentru numitul C.A. arestarea preventivă pe o periodă de 28 de zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5