Cupa Nordului, ediţia a VI-a, 2009

Recent, s-a desfăşurat, la Baia Mare, turneul internaţional de judo, ediţia a VI-a, dotat cu râvnitul trofeu „Cupa Nordului”, la care au participat judoka la categoriile U – 11, U – 13, U – 15, U – 17, U – 20, U – 23 şi seniori. Competiţia a avut loc în Sala Sporturilor „Vasile Lascăr” din Baia Mare pe şase suprafeţe de luptă tatami, la care au participat peste 600 de sportivi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizarea a fost una foarte bună, iar sponsorii turneului fiind Consiliul Local Baia Mare, Consiliul Judeţean Maramureş, Coramet Baia Mare şi Clubul de Judo CSM Baia Mare, reprezentat de prof. ing. Sălincean Vasile – antrenor principal şi Vasile Pop – antrenor emerit, care au avut un rol deosebit în organizarea acestei competiţii. Sportivii au primit diplome, medalii, iar campionilor la toate categoriile le-a revenit câte un tricou cu emblema competiţiei.

Municipiul Bistriţa a fost reprezentat de CS Judo Drumarul Bistriţa, cu un număr de 20 sportivi, atât la masculin, cât şi feminin. Rezultatele obţinute au fost pe măsura pregătirii şi calităţii lor fizice, cu un bilanţ total de 11 medalii, dintre care două de aur, cinci argint şi patru bronz, obţinând şi cinci locuri cinci.

Iată câştigătorii, în ordinea medaliilor obţinute: campioni ai „Cupei Nordului” şi medaliaţi cu aur: Nicoleta Mititean şi Roxana Pavel; vicecampioni şi medaliaţi cu argint: Pandora Baciu; Andrada Secrieru, Bianca Gălăţan, Alexandru Pastor şi Daniel Sforgace; medalii de bronz: Alexandra Rotaru, Iulia Gagea, Bianca Andronescu, Andrei Pastor. Pe locurile cinci s-au clasat: Dănuţa Oltean, Alexandra Oltean, Doina Bozeşan, Gabriel Miron, Cătălin Borcutean şi Emilia Băban.

Concursul a fost unul de o intensitate şi evoluţie la parametri maximi, lucru necesar şi util pentru sportivii de la Drumarul Bistriţa, care vor participa la următoarele concursuri cu caracter naţional ce se vor desfăşura la Eforie Nord, Gura Humorului şi Cluj-Napoca, dotate cu trofeul „Cupa 1 Iunie”, fiind un concurs cu caracter interjudeţean.

Prin intermediul ziarului se aduc mulţumiri conducerii SC „LDP” Bistriţa şi părinţilor sportivilor care au fost alături întotdeauna, la bine şi la greu, de acest club, cât şi CS Arte Marţiale Netex Bistriţa, a căror sportivi se antrenează şi se pregătesc pentru competiţii împreună cu cei de la Drumarul.

Conducerea CS Drumarul Bistriţa felicită pe cei care conduc destinele acestui club prin antrenamentele zilnice şi dăruirea de care dau dovadă, respectiv Ionela Pop, prof. Ionuţ Simionca, sportivul Bogdan Găvan, care sunt un exemplu de dăruire şi angajament pentru prestigiul judo-ului din judeţ.

Felicităm câştigătorii medaliilor, antrenorii şi sperăm să nu dezamăgească la următoarele confruntări.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5