Cum să păstrezi intacte bluze la modă cu pompa de apă murdară

În mod obișnuit, ai scos bluzele din mașina de spălat, ai început să le agăți și ai constatat că rufele nu erau spălate bine. Arată murdare, cu pete și nici cele simple nu au fost îndepărtate. Ce să faci și de ce s-a întâmplat?

În mod obișnuit, ai scos bluzele din mașina de spălat, ai început să le agăți și ai constatat că rufele nu erau spălate bine. Arată murdare, cu pete și nici cele simple nu au fost îndepărtate. Ce să faci și de ce s-a întâmplat? Se recomandă spălarea tipurilor de bluze în culori deschise separat de cele întunecate, deoarece acestea nu numai că își pot pierde nuanțele luminoase, ci se și pot păta. Nu toată lumea știe ce să facă dacă bluzele se pătează în timpul spălării, așa că le aruncă atunci când se întâmplă acest lucru. În fiecare sezon, designerii oferă din ce in ce mai multe modele si stiluri noi de bluze și ar fi păcat să pătezi o bluză la modă pe care tocmai ai cumpărat-o. Probabil, cauza este pompa apă murdară.

Bluze elegante pe care să le încerci

Bluzele elegante din șifon, organza, tul și mătase sunt un adevărat hit al sezonului primăvară-vară. Dacă îți lipsesc petrecerile zgomotoase și distracția, ai putea să compensezi acest lucru cu cele mai vii nuanțe de bluze. Fuchsia, lămâie, lime, măr verde, portocaliu și verde deschis - acestea sunt poate cele mai populare și la modă culori de bluze pe care trebuie neapărat să le încerci. Volanele sunt din nou în centrul atenției designerilor. Stilurile romantice și feminine de bluze cu decor „incitant” au fost văzute și în noile colecții ale caselor de modă.

Ce bluze sunt la modă în noul sezon?

În noul sezon, designerii abandonează unul dintre elementele principale ale bluzelor și cămășilor, și anume, gulerul răsturnat. În schimb, oferă un „stand” laconic și elegant. Modelele albe ca zăpada se vor potrivi ideal într-o garderobă de afaceri, iar cele colorate și imprimate în cele de zi cu zi. Cu toate acestea, nu există reguli clare, ci le poți purta cum vrei. Bluzele fluide din satin și mătase sunt atemporale, demodate și în afara sezonului. Aceste țesături se mișcă ca metalul topit, sclipind ușor și fascinant prin frumusețea și rafinamentul lor. 

Dacă ai chef de schimbare, aruncă o privire la piesele originale ale marilor case de modă, care pot fi purtate cu o fustă asortată sau cu pantaloni largi. În noile colecții, bluzele din dantelă arată cumva diferit. Și la prima vedere, nu vei înțelege ce este în neregulă cu ele. Dar, la o examinare mai atentă devine clar că dantela din care sunt făcute, nu este țesută, ci făcută cu un laser. O astfel de interpretare modernă a unui meșteșug tradiţional, dă chiar și unei bluze sau cămăşi albe obișnuite, un anumit accent.

Pompa apă murdară

Dacă locuiești în mediul rural, probabil că apa este de vină pentru bluzele pe care tocmai le-ai spălat, dar nu au ieșit curate așa cum ți-ai fi dorit. Pompa de drenaj este proiectată pentru pomparea apelor uzate. Pompa este scufundata în apă, iar în partea de jos a pompei există un grătar de aspirație, care după trecerea prin apă, pompată răcește motorul electric. Pompele de drenaj sunt foarte practice. Ca și în cazul altor tipuri de pompe de apă, nu este necesară nicio instalare specială. Poți conecta cu ușurință furtunul la pompă și pui pompa submersibilă în lichidul de pompat. Gama de pompe de drenaj satisface 95% din toate solicitările de la nivel casnic, până la nivel profesional. Tehnologia modernă și controlul strict al calității, fac posibilă crearea de soluții unice, deoarece pompele de drenaj se disting nu numai prin performanță ridicată, ci și prin durata de viață lungă.

Pompa apă murdară cu flotor

Pompa de apă murdară nu poate funcționa fără automatizare, deoarece funcționarea uscată va dezactiva pompa. De obicei, pompele de apă murdară au un întrerupător cu flotor în designul lor. Acesta este cel mai simplu și mai fiabil mod de a automatiza o pompă pentru un sistem de canalizare. Nu orice pompă submersibilă este potrivită pentru pomparea apei murdare. Acest lucru se datorează faptului că pompele au diferite tipuri de rotoare. Nu utiliza o pompă de scurgere a apei curate în condiții dificile, deoarece particulele solide se pot deforma și chiar distruge rotorul, ceea ce va afecta negativ eficiența pompei. 

Particulele de nisip adesea nu depășesc 1 mm în diametru, dar de multe ori, mai multe particule de nisip sunt adunate și în cele din urmă formează un bulgăre de 5 mm sau mai mult. Prin urmare, pompele de apă murdară sunt echipate cu o sită de aspirație, care împiedică pătrunderea particulelor mari în partea hidraulică. Pentru apa murdară (de exemplu, argilă, apă noroioasă, cu particule solide) sunt potrivite numai pompele pentru apă murdară.

Un subsol inundat, o fântână, ape de inundație, o canalizare plină de gunoi, drenarea solului - toate acestea sunt situații critice la care o pompă convențională nu poate face față. Doar un tip special de pompă, o pompă apă murdară, poate îndepărta rapid apa murdară în astfel de situații. Designul său este proiectat pentru aspirarea productivă a apelor murdare și a nămolului. O pompă apă murdară este folosită de serviciile de urgență și de utilități, proprietarii de case de la țară și grădini.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5