Cu ce se ocupă unii de sărbători. Asta i-a adus în faţa poliţiei

La data de 24 decembrie a.c., poliţia a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 25 de ani, din Rodna, despre faptul că, în seara zilei de 23 decembrie, un tânăr din aceeaşi comună i-ar fi sustras portofelul, în interiorul căruia se aflau sume de bani, carduri şi acte de identitate, din autoturismul proprietate personală, lăsat cu motorul pornit în faţa unei societăţi comerciale din Rodna.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr, de 18 ani, din Rodna, fiind recuperate o parte din bunurile sustrase.
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi stabilită întreaga activitate infracţională a acestuia.

La data de 24 decembrie a.c., a fost identificată o femeie, în vârstă de 60 de ani, din Constanţa, bănuită că în cursul aceleeaşi zile ar fi sustras mai multe produse dintr-un magazin situat pe raza municipiului Bistriţa.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, faţă de aceasta fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5