CS Gloria 2018 BN organizează, în perioada 19-21 august, cel mai mare turneu de handbal feminin din România, cu Metz, Ferencvárosi și Vâlcea!

Echipa CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud continuă pregătirea sezonului competițional, prin participarea la trei tunee importante, din țară și străinătate. Astfel, la finalul săptămânii, Gloria este invitată la „Memorialul Lascăr Pană”, alături de Kisvarda KC (Ungaria),  CS “U” Cluj-Napoca și echipa gazdă.

În perioada 11-12 august, formația noastră va fi în Cehia, la un turneu de pregătire alături de  Thüringer Handball Club, Perla Lublin, echipa gazdă DHK Baník Most.

Bistrița va găzdui cel mai mare turneu de handbal feminine din România, în perioada 19-21 august. Iubitorii handbalului vor putea să le vadă acasă, la Bistrița, pe componentele echipelor Ferencvárosi Torna Club din Ungaria – vicecampioana Ungariei, Metz (Franța) – locul 3 în Liga Campionilor și Râmnicu Vâlcea – locul 3 în România.

“Vorbim de două echipe importante ale handbalului mondial. E un turneu de văzut. Faptul că avem două echipe atât de importante care au acceptat să joace aici înseamnă că s-au făcut niște pași înainte, și din punct de vedere administrative, și din punct de vedere handbalistic. Turneul vine ca o confirmare apentru noi că suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul principal Horațiu Pașca.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5