Cristian Niculae, director executiv A.D.I. Deșeuri BN: Continuăm campania de conștientizare a cetățenilor pentru un mediu mai curat!

Cristian Niculae, director executiv A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud, anunță continuarea campaniei de conștientizare a cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud cu privire la respectul față de mediul în care trăim, grija pentru natură și campania de informare cu privire la modul în care trebuie să colectăm deșeurile.

Astfel, 12 mijloace de transport public de pe principalele rute județene vor promova mesajul nostru îndemnând oamenii să accepte provocarea noastră de a face din județul Bistrița-Năsăud un județ mai curat.

"Ne bucurăm că societatea Transmixt SA Bistrița a înțeles și în acest an importanța derulării unei campanii de informare și conștientizare a cetățenilor din județul nostru și a ales să fie alături de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA prin punerea la dispoziție în mod gratuit a autobuzelor și microbuzelor care deservesc traseele județene ale Transmixt. Le mulțumim pentru parteneriatul solid și durabil pe care am reușit să-l construim pentru a crea un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri

În prezent, campania de conștientizare și informare se derulează la nivelul județului Bistrița-Năsăud pe următoarele canale media: 5 posturi de radio locale și regionale; 2 televiziuni locale; 15 publicații online locale și regionale; 12 mijloace de transport public în comun; 30 panouri stradale; 75.000 pliante informative despre colectarea separată corectă a deșeurilor, tipărite și distribuite; 92.000 calendare cu programul de colectare distribuite în toate UAT-urile din județ;
20 de concursuri școlare pentru încurajarea colectării selective și reciclării deșeurilor.
Acceptă provocarea și hai să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!", transmite Cristian Niculae, director executiv al ADI Deseuri BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5