Comelf implementează un proiect european de peste 44 milioane lei pentru tehnologizare

COMELF implementează proiectul “Modificarea fundamentală a fluxurilor de fabricaţie şi introducerea de tehnologii noi cu scopul creşterii productivităţii şi a competitivităţii pe piaţa internă şi externă a S.C. COMELF S.A. Bistriţa“. Proiectul este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr.281101/4.02.2013, încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, în calitatea de Autoritate de Management  pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”.

          Valoarea totală a proiectului, care se derulează pe o perioadă de 24 luni,  este de 44.484.387,400 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 16.848.613 lei.

          Obiectivul proiectului este cresterea competitivităţii SC COMELF SA Bistrita prin modificarea fundamentală a fluxurilor de fabricaţie existente, prin reorganizare, reamplasare de echipamente şi achiziţia de noi echipamente şi tehnologii moderne care să permită adaptarea producţiei la cerinţele pieţei şi crearea de noi locuri de muncă.

          „Până la data de 30.07.2014, au fost încheiate contracte de furnizare pentru un  număr de 111 utilaje/echipamente/aparate măsură şi control din totalul de 124 prevăzut în contractul de finanţare şi au fost puse în funcţiune un numar de 75 utilaje/echipamente/aparate masură şi control”, se arată în comunicatul companiei.

          De asemenea, în primele şase luni ale anului, au fost create 181 de noi locuri de muncă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5