Cinci proiecte aprobate pentru Sângeorz-Băi, prin PNRR!

Vești bune pentru comunitatea sângeorzană. Nu mai puţin de cinci proiecte vor primi finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pe Componenta 10 – Fondul Local, lista fiind dată publicităţii de Ministerul Dezvoltării.
"Mulțumesc din suflet echipei din primărie pentru implicare. La Sângeorz-Băi, timpul nu stă în loc, mai ales în cadrul administrației locale, acolo unde, pe lângă treburile administrative zilnice se lucrează cu spor la implementarea de proiecte, dar și la depunerea de noi proiecte de investiție", a transmis primarul Cătălin Bota.
Primul proiect - Construire de locuinţe NZEB pentru tineri - vizează construirea de clădiri noi eficiente din punct de vedere energetic - proiecte tip, privind relocarea familiilor ce locuiesc în locuințe publice izolate, supra-aglomerate și/sau nesigure structural, ceea ce duce la dezvoltarea de spații publice de calitate pentru populația care provine din grupuri vulnerabile, ca spatii de activitati comunitare și sportive.
Alte proiecte vizează reabilitarea şi modernizarea sediului Primăriei Sângeor-Băi, a Centrului Cultural "Iustin Sohorca", dar şi implementarea infrastructurii TIC în oraşul Sângeorz-Băi - achiziția și implementarea de sisteme TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) - sisteme inteligente de management local, reprezentate de HARTĂ DIGITALĂ map2web UAT Sângeorz-Băi, aplicatie GIS WEBOFFICE, nomenclator stradal, Sistem WiFi pentru spații publice, dronă profesională, sistem CCTV de monitorizare spatiu public si Dotare centru de monitorizare în timp real a situației din localitate, şi elaborare Plan Mobilitate Urbană Durabilă (cu studiu de trafic) și elaborare PUG cu transpunere în GIS la nivelul UAT Sângeorz-Băi.

Comentarii

06/11/22 14:24
Sandu

Pai centru ala, de abia a fost reabilitat!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5