Când ai nevoie de un card de cumpărături și cum îl folosești

Ai mereu nevoie de câte ceva: fie că este vorba despre articole de îmbrăcăminte, echipamente pentru casă și grădină, electronice, gadgeturi, piese de mobilier și multe alte obiecte. Ca să achiziționezi fără grijă toate lucrurile necesare, ai la dispoziție carduri de cumpărături. Iată cum să folosești aceste mijloace inteligente de plată, pentru gestionarea eficientă a banilor.

Ce este un card de cumpărături și la ce folosește

Un card de cumpărături reprezintă un card de credit, cu ajutorul căruia poți să achiziționezi produse și servicii în rate fără dobândă*, atât în țară, cât și în străinătate. Beneficiezi de zero lei taxă de emitere, ai perioadă de creditare nelimitată, dacă rambursezi lunar suma minimă de plată și o perioadă de grație de până la 45 de zile în care nu plătești dobândă pentru tranzacțiile comerciale.

Poți să-l utilizezi atât în magazine fizice, cât și pentru shopping online. Trebuie doar să achiți lunar sumele de plată, ca să rambursezi suma primită la activarea cardului. Cardul de cumpărături este pușculița ta inteligentă, prin care iei tot ce-ți trebuie, fără să-ți epuizezi banii. Mai mult, există carduri de cumpărături precum CardAvantaj, care îți oferă bonus de 0,3% bani înapoi pe card din valoarea oricărei tranzacții pe care o faci în România sau în alte țări.

Unde poți să folosești cardul de cumpărături și cum plătești

Ai nevoie de cardul tău de cumpărături ca să faci shopping în rate fără dobândă* la peste 9500 de magazine partenere, atât magazine fizice cât și marketplace-uri, din peste 30 de domenii. Poți face plăți online prin Apple Pay sau Google Pay, iar când faci cumpărături în magazine fizice, poți să plătești contactless cu card, sticker sau brățară.  

Achiziționezi produse și servicii din magazine de mobilă, decorațiuni și accesorii, materiale de construcții, electronice și electrocasnice, produse alimentare, bijuterii, ceasuri, articole de modă, cosmetice și saloane de frumusețe, auto moto sport, excursii și vacanțe, restaurante, cafenele, baruri, servicii de sănătate, cultură și educație. 

Ce avantaje suplimentare ai ca posesor de card de cumpărături  

Ai nevoie de un card de cumpărături ca să achiziționezi inteligent lucrurile și serviciile care-ți trebuie pentru tine și familia ta. Pe lângă eșalonarea plăților și acumularea de bonus la fiecare tranzacție, aceste instrumente financiare îți aduc avantaje suplimentare.

Este vorba despre oferte promoționale în rețeaua de magazine partenere. Trebuie să fii la curent cu campaniile active pentru cardul tău de cumpărături, pentru că acestea sunt actualizate în permanență, așa că găsești întotdeauna ceva interesant, la prețuri avantajoase. Urmărește aceste ocazii, ca să beneficiezi de discounturi, puncte de fidelitate și cashback .

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5