Campania de informare și prevenire a consumului de droguri de la Şcoala Gimnazială ,,Iuliu Prodan” Chiochiş

 58 de elevi din clasele V-VIII, de la Şcoala Gimnazială ,,Iuliu Prodan” Chiochiş au fost beneficiarii unei campanii de informare şi prevenire a consumului de droguri. Responsabili cu implementarea activităţilor au fost domnul director, prof. Radu Moldovan împreună cu doamna profesoară Mihaela Moldovan.

 Această activitate s-a realizat cu sprijinul IPJ BN, reprezentat de către doamna comisar de poliţie Ramona Sângeorzan.

Obiectivul principal al activităţii a fost prevenirea comportamentelor de risc şi formarea unui stil de viaţă sănătos în rândul populaţiei şcolare, prin dezvoltarea unei atitudini responsabile faţă de efectele consumului de droguri.

Deoarece dependenţa de droguri devine pe zi ce trece unul dintre pericolele vremurilor prezente, primele victime fiind adolescenţii, scopul acestei activităţi a fost acela de a avertiza elevii în legătură cu riscurile consumului de droguri, să-i împiedice să-şi ruineze, nu doar sănătatea, ci şi viaţa socială şi implicit viitorul.

Ramona Sângeorzan, comisar de poliţie, afirmă că tinerii trebuie să conştientizeze că toate problemele au o rezolvare şi există o reţea de siguranţă formată din familie, profesori şi specialişti, care sunt alături de ei, pentru a-i sprijini.

 

Comentarii

18/06/24 17:50
Eori

Violența, Bătăile, Bătăușii Și Bătăușele Trebuie Să Dispară Definitiv Din Instituțiile De Învățământ Din România:

https://youtu.be/xGyEHNHz_zo?si=MwMXsWJbeUXRKxmD

Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5