Cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 4 Bistrița, în Suedia, în cadrul proiectului "Mindset Go 2.0 - mentalitatea deschisă în educație"

Școala Gimnazială Nr. 4 Bistrița, partener în cadrul proiectului Mindset Go 2.0 2020 1 SE01 KA201 078005, alături de Fridaskolan din Suedia – coordonatorul proiectului, STEP Institute Slovenia, CEIBas Arteaga Spania, College Les Tamarins Insulele Réunion, OS Marije Vere Slovenia au contribuit la implementarea cu succes a tuturor activităților și mobilităților prevăzute în proiect.

În perioada 17-23 septembrie 2023, prof. Carmen Diaconu și prof. Iulia Cihărean, au participat la ultima mobilitate din cadrul proiectului, în Vanersborg - Suedia, desfășurând workshop -uri în vederea promovării mentalității deschise în educație. Au participat la aceste ateliere aproximativ 50 de cadre didactice din cadrul Fridaskolan, precum și profesori din localitățile învecinate.

Continuăm să promovăm mentalitatea deschisă în rândul elevilor, motivându-i să-și construiască viitorul, să le dezvoltăm reziliența și mecanismele de depășire a provocărilor întâmpinate.

Dar, pentru a avea reușită în acest demers, am implicat părinții în activități care se bazează pe învățarea din greșeli, încurajând abordarea constructivă a acestora.

Prin intermediul mobilităților, la care au participat cadre didactice din corpul profesoral, s-a cristalizat și în rândul profesorilor ideea de abordare deschisă, conectare, colaborare, contribuție și susținere reciprocă.

 

 

 

prof. Carmen Diaconu și prof. Iulia Cihărean

Școala Gimnazială Nr. 4 Bistrița

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5