Brio Sonores, câştigătorii de la Românii au talent, concertează la Bistriţa. Eveniment caritabil pentru construirea unei altfel de Case de copii!

Bistriţenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 9 aprilie, ora 18.00, la evenimentul caritabil „Mereu Împreună redăm speranţa”, găzduit de Palatul Culturii, concert care îşi propune să adune fondurile necesare pentru construirea unei altfel de Case pentru copii – Casa Familia.

         S-au alăturat Asociaţiei „Mereu Împreună” câştigătorii emisiunii „Românii au talent” – Brio Sonores, o trupă compusă din „şapte voci de succes din Chişinău”. Turneul naţional are ca rampă de lansare Bistriţa.

         Un alt nume mare care susţine această cauză este actorul Andrei Duban, prezentator al spectacolului, acesta fiind acompaniat, la Bistriţa, de Doris Gîţa. Pe scena Palatului Culturii vor evolua artiştii Radu Arcălean, Mirela Petruş, Raul Mihai Turda, Mariana Harosa Moldovan, Alexandra Turcu, Mărioara Sigheartău, Ovidiu, Eduard şi Mihaela Svart. De asemenea, în deschidere vor încânta publicul Codruţ Bistriţeanu şi Mimi DM.

         Puteţi sprijini colectarea de fonduri prin achiziţionarea unor obiecte de suflet pe care organizatorii au reuşit să le aducă la Bistriţa. „Ne sprijină, pe partea sportivă, echipa de handbal CSM Bistriţa cu un tricou semnat de toate jucătoarele, Gabi Balint cu un tricou cu autograf, Gabriela Szabo – un tricou cu autograf şi Viorel Moldovan – cu un tricou semnat de toată echipa naţională a României. Pictorul Marcel Lupşe este alături de noi donându-ne tabloul „Ierburi de leac”. Ne susţin în proiectul nostru şi alţi artişti plastici precum Otilia Cormoş, Cornelia Tersanszki, Manfred Hain, Gheorghe Mizgan. Este alăturid e noi Ovidiu Lazăr, pasionat de fotografie de şapte ani, fiind publicat în revistele şi site-urile de specialitate, inclusiv în National Geographic. Alte persoane care au dorit să rămână în anonimat au donat cărţi, ceasuri de colecţie, tablouri, una din lucrări aparţinând caricaturistului Ştefan Popa Popa’s”, precizează Iulia Dragu, în cadrul unui comunicat de presă.

         Biletele se găsesc la Palatul Culturii Bistriţa (informaţii suplimentare la telefon 0742.604749), preţul unui bilet fiind de 30 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5