Botezul primarului Paul Ştir

Cel mai tânăr primar din ţară, Paul Ştir, de la Căianu Mic, s-a botezat. Ceremonia a avut loc în biserica din Ciceu Poieni, satul natal, în prezenţa părinţilor. Paul a fost botezat în acelaşi timp cu sora lui Paula, şi cu încă un tânăr din Poieni.
Creştinii baptişti nu recunosc botezul copiilor mici, ci cred doar în botezul oamenilor maturi care au încheiat legământ cu Domnul Isus Hristos. Pentru că se botează doar când au crezut, au fost într-un fel porecliţi de alţii „baptişti”, adică botezaţi. Este o exprimare exterioară a curățirii interioare sau a iertării de păcate care a avut deja loc. E de asemenea o identificare publică a acelei persoane cu creștinismul și cu acea biserică locală. Bisericile baptiste consideră botezul prin scufundare, după justificare, ca un criteriu pentru a fi membru.
Sursa foto facebook

Comentarii

29/09/12 02:02
Viorica Suciu

Sunt deplin incredintata ca primarul nou si cel mai tanar va duce cu f. bine lucrarile de primar pentruca in primul rand nu i-a fost rusine de faptul ca el este poacait si in al doilea rand pentruca este tanar si predispus sa faca lucruri mari in comuna in care este ales.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ce are El mai bun pentru tine si sa-ti de-a multa minte si intelepciune pentru a conduce acest sat pe drumurile bune..amin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5