Bodet &Horst SCS continuă să sprijine echipa de fotbal Progresul Năsăud!

Echipa de fotbal Progresul Năsăud a reușit să se mențină în sfera competițională, datorită eforturilor unor oameni deosebiți.

Conducerea clubului sportiv, Primăria și Consiliul Local, alături de câțiva sponsori inimoși au reușit să scoată din anonimat echipa. Cei care au fost alături de echipă și acum la final de an sunt cei de la firma BODET & HORST care au sponsorizat echipa încă odată.

Miercuri, a avut loc predarea tricourilor pentru echipă inscripționate cu logo-ul sponsorului oficial BODET & HORST. Predarea a avut loc în prezența președintelui Clubului Sportiv Progresul Năsăud, Ioan Pop,  a viceprimarului orașului Năsăud, Vlașin Dorin Nicolae și în prezența domnilor Kay Leopold și Jurgen Nientiedt, din partea firmei sponsor.

"Conducerea echipei dorește pe această cale să aducă mulțumiri speciale sponsorului oficial, firma SC BODET&HORST MATTEESS COVERS SCS *** Bodet & Horst Mattress Covers Năsăud Societate în Comandita are sediul în orașul Năsăud, Str. George Coșbuc nr. 230. Firma germană este prestator de servicii în industria internaţională de saltele şi lider mondial în producția de stofe tricotate pentru învelitoarele de saltele. La un an de la înființare, firma numără 108 angajați", se arată în comunicatul remis redacţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5