Aproape m-au innebunit

Teatrul Municipal Turda a venit la Bistrita, pe scena Centrului Cultural Municipal, cu spectacolul "Aproape m-au innebunit", de John Tobias, in regia artistica a lui Cristian Nedea.

Distributia spectacolului a fost asigurata de catre actorii Adrian Cucu, Catalin Herlo, Narcisa Pintea, Dan Chiorean si Nina Antonov. Scenografia spectacolului ii apartine lui Dionis Christofilogiannis.

John Tobias este dramaturg dar si scenarist american, cunoscut mai ales pentru scenariile sale realizate pentru jocurile video si, apoi, pentru filme din seria Mortal Kombat.America este patria cartilor self help (motivationale). Cele care iti servesc retete. De exemplu: "ce puteti face pentru a avea o viata perfecta"... "cum puteti avea un cuplu perfect"... "cum puteti deveni o femeie perfecta"... sau "un barbat perfect"... Si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le veti putea atinge niciodata. Sau, nu asa! Aceasta gen de personaj, care apeleaza la surogate pentru a-si trai viata, pune sub lupa si John Tobias in piesa "Fanteziile sexuale ale sotului meu" aproape ca m-au innebunit, montata pe scena brasoveana. Un cuplu, a caror atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: Traieste-ti fanteziile - "o carte utila pentru sanatate si fericire", dupa cum aflam. De aici, se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, in cel mai clasic stil bulevardier, in care sunt implicati, pe langa cuplul Griffin, si vecinul voyeur, si hotul bolnav de ulcer, intrat in apartament, si sora d-nei Griffin, proaspat parasita de catre barbatul ei, pentru o adolescenta partenera de joking.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5