În acest weekend,

Amenzi de peste 45.000 lei pentru infracţiuni rutiere

Poliţiştii bistriţeni au aplicat, la finalul acestei săptămână, 435 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 46.339 lei, pentru nerespectarea regulior de circulaţie pe drumurile publice, şi au reţinut 12 permise de conducere. În plus, au fost date şi 22 de amenzi în valpoare de 1.850 lei, pentru tulburarea ordinii publice. Acesta este bilanţul acţiunii derulate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud pe raza judeţului pentru prevenirea evenimentelor rutiere, respectarea normelor de circulaţie, menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea comiterii faptelor antisociale.

Potrivit subinspectorului Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 poliţişti au organizat controale în nouă discoteci şi 21 de localuri de noapte. Au fost verificate 113 autovehicule, legitimate 134 persoane și aplicate şapte sancţiuni contravenţionale care însumează 3.030 lei, fiind verificate dispozitivele de pază de la 15 obiective.

“Acţiuni preventive” s-au derulat şi în comunele Teaca şi Dumitra, poliţiştii avându-I drept parteneri pe silvicultori sau pe reprezentanţii RAR BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5