Alexandru Pugna, O dată-n viaţă, apariţie inedită la cea mai urmărită emisiune de la TVR. Emoţii cu Dor Românesc

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită mâine, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Vineri, Alexandru Pugna va fi în cu totul altă ipostază în cadrul îndrăgitei emisiuni de la Televiziunea Română, partenera lui fiind Mariana Anghel, colegă de generaţie, împreună fiind laureaţi al mai multor festivaluri. Artistul nostru va interpreta muzică uşoară alături de un alt bistriţean, Flaviu Buzilă de la Hara, aducând în faţa telespectatorilor piesa „Oare cine”. La rândul lui, Flaviu va fi mândru fecior năsăudean, interpretând unul din cântecele lui Alexandru Pugna. De asemenea, fiecare dintre cei doi protagonişti ai emisiunii va şi juca, Alexandru Pugna fiind însoţit de dansatorii de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”, pentru prima dată prezenţi pe micul ecran, dar şi de orchestra "Dor Românesc", condusă de maestrul Ştefan Cigu, iar Mariana Anghel de Ansamblul „Junii Sibiului”.
La capitolul „Debut”, Pugna a ales să o prezinte în faţa întregii ţări pe tânăra interpretă Nicoleta Dornean, de pe Valea Şieului. Un moment emoţionant va fi acela în care, la dispariţia a 14 ani al lui Drăgan Muntean şi a 7 ani a Valeriei Peter Predescu, Alexandru Pugna va cânta un cântec din zona Pădurenilor, îmbrăcat în costumul pe care-l purta şi regretatul artist, iar Mariana Anghel, într-unul dintre cele mai frumoase costume ale Valeriei Peter Predescu, va aduce un omagiu Doamnei Cântecului năsăudean.
Pentru că se apropie Săptămâna Mare, cei doi artişti au ales să interpreteze şi câte o priceasnă. De asemenea, secvenţe inedite vor putea fi urmărite din arhiva TVR de la debutul, în urmă cu zeci de ani, ai celor doi artişti.
Pe Alexandru Pugna îl vom vedea şi în Casa Muzeu de la Budurleni, pe care a deschis-o în urmă cu ceva timp şi care este una dintre cele mai frumoase din judeţul nostru. Este unul dintre cele mai ample programe în care Alexandru Pugna apare la Televiziunea Română, realizat de cunoscuta Elize Stan.
Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5