Alegeri parlamentare, candidaţii de ieri. Ultimele retuşuri: Alin Seserman, candidatul ARD pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor

Zilele acestea, agitaţia liderilor de partide ce se face simţită, în unele cazuri, la fel de puternic precum cea a candidaţilor, este determinată de mai mulţi factori perturbatori.

Fie unii candidaţi renunţă sau sunt determinaţi să renunţe, lăsând în urmă loc liber pentru alţii, gata să le sară ,,în ajutor”, fie, acolo unde rămâne câte un loc liber, liderii se chinuie să descopere un alt nume care să deţină banii, notorietatea şi carisma necesară.

În continuare, listele de candidaţi au oamenii prinşi cu lipici, piuneze sau cuie, dar având în vedere experienţa anilor trecuţi, până la momentul înscrierii definitive a candidaturilor, nimic nu este de neîntors.

Joi, pentru candidaţii ARD Bistriţa-Năsăud a fost prima dintre ultimele zile în care s-au făcut fel de fel de lămuriri cu privire la câteva dintre posturile de candidaţi. S-au adus lămuriri. S-au făcut precizări la retuşurile pe care, de data aceasta, le doreau cei de la centru.

S-au făcut deja câteva schimbări, iar ceea ce părea firesc - adică o candidatură a lui Alin Seserman pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor s-a materializat după ce fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, a fost pus în postura să renunţe elegant la candidatura anunţată cu jumătate de gură.

Potrivit Departamentului de imagine si comunicare PDL BN, lista finală a candidaţilor pentru alegerile parlamentare 2012 este următoarea:

Colegiul 1 Camera Deputaţilor : Alin Seserman

Colegiul 2 Camera Deputaţilor: Vasile Marc

Colegiul 3 Camera Deputaţilor: Ioan Oltean

Colegiul 4 Camera Deputaţilor: Monica Săsărman

Colegiul 1 Senat: Eugen Curteanu

Colegiul 2 Senat: Cristian Daniel Florian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5