Accident rutier la Cociu. O femeie a ajuns la spital

Modulul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, compus dintr-un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor, a fost solicitat prin numărul unic de urgenţă 112, azi dimineaţă, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs la ieşirea din localitatea Cociu, pe DJ 172.

„Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului, într-una din maşini, pasagerul din dreapta faţă, o femeie de 54 de ani, a rămas încarcerată. Portiera din faţă dreapta şi mai multe elemente de caroserie au fost îndepărtate pentru a facilita accesul rapid al echipajelor medicale către victimă. Pe toată durata intervenţiei, aceasta a fost conştientă, însă prezenta leziuni la nivelul zonei toracice şi a membrelor superioare. După stabilizare, victima a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească”, precizează Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU BN.

Celelalte victime ale accidentului au primit asistenţă medicală la locul evenimentului, neimpunându-se transportul acestora la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5