„12 violoncele” în concert extraordinar, la Bistriţa

Un superconcert, de o valoare şi interpretare la modul superlativ absolut, a avut loc, în data de 10.10.2013, la Sinagoga Bistriţa, începând cu ora 19.00.
Ansamblul „Napocelli”, care este format din 12 superprofesionişti şi valori deosebite în arta interpretării muzicii culte universale la „bărbătescul” instrument numit violoncel, a fost prezent pentru a cincea oară în municipiul Bistriţa, susţinând un concert extraordinar, în faţa unei săli arhipline şi a unui public avizat cu partituri din Richard Wagner, Julius Klengel, Georges Bizet, Anton Rubinstein, David Popper şi Hoagy Carmichael.
Valorosul şi apreciatul ansamblu a fost prezentat, cu lux de amănunte şi argumente pertinente de către dl. Gavril Ţărmure, director C.J.C. B-N, enumerându-i şi scoţând în evidenţă valoarea şi palmaresul fiecărui membru din cei 12 violoncelişti: Kostyak Imre, Szekely Attila, Kostyak Elod, Vlad Raţiu, Fabian Attila, Adrian Ciucă, Marian Marica, Ortenszky Gyula, Nagy Levente, Gabriel Rîpă, Szabo Attila, Torok Zsolt.
A fost o seară magică, cu satisfacţii depline şi aplauze la scenă deschisă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5