Bărbat din Feldru, reținut pentru 24 de ore! Și-a amenințat soția, i-a lovit mașina! Era la volan cu permisul suspendat

Comunicat de presă

În 22 mai, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui scandal, sesizat de către o femeie de 31 de ani, din Feldru, prin S.N.U.A.U. 112.

Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că femeia de 31 de ani se afla într-un autoturism, împreună cu o altă femeie și intenționau să iasă din curtea imobilului, moment în care soțul ei, un bărbat de 32 de ani, care se afla la volanul unui alt autoturism, ar fi blocat ieșirea din curte.

Ulterior, bărbatul de 32 de ani și-ar fi amenințat soția, iar autoturismului în care se afla aceasta i-ar fi provocat distrugeri. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Totodată, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În urma cercetărilor și probelor administrate, în seara de 22 mai a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 32 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud, pentru documentarea faptelor sub toate aspectele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5