Veste bună pentru Câmpie! A fost semnat contractul de reabilitare a conductei de aducțiune a apei Bistrița-Lechința!

Ion Șandru, director general al Societății AQUABIS S.A. Bistrița, și Dan Danoiu, administrator al Societății EUSKADI S.R.L., lider al Asocierii EUSKADI S.R.L. și Antrepriza Montaj Instalații S.R.L. câștigător al licitației, au semnat Contractul de lucrări CL 3 Lot 1 „Reabilitare conductă de aducțiune Bistrița-Lechința”. Parafarea contractului a avut loc în prezența ing. Ciprian Ceclan Oprea, director executiv în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și reprezentant al acționarului majoritar Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în Adunarea generală a Acționarilor Societății AQUABIS S.A. Bistrița; Grigore Timoce, jurist Romsilva și Președinte al Consiliului de Administrație al Societății AQUABIS S.A. Bistrița; Răzvan Adrian Grec, director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud.
Valoarea contractată este de 37.694.452,25 lei fara TVA , structura de finanțare constând în: 79,90% acordate de către Uniunea Europeană; 12,22% asigurate de la Bugetul de Stat; 1,88% asigurate de la Bugetul Local; 6% asigurate din surse proprii, iar perioada de implantare este de 24 luni.
"După emiterea Ordinului administrativ de începere a lucrărilor, se vor realiza următoarele investiții:
Reabilitarea conductei de aducțiune de apă potabilă Bistrița-Lechința (19.966 m): amplasament pe UAT Lechința - 9.944 m; amplasament pe UAT Șieu-Măgheruș - 10.022 m.
Un proiect care face parte din Master Planul de Apă-Canal, etapa a II-a, la finalul căruia 90% din populația județului Bistrița-Năsăud va fi conectată la rețelele de apă și 70% la rețelele de canalizare. Apropiem satele de orașe prin investiții care să asigure comunității un trai de viața decent!", a declarat preşedintele Emil Radu Moldovan.

Comentarii

18/08/23 08:41
Nelu

Romeo, unde e Romeo?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5