Prima ediție a ,,Concursului de glume” organizat de Clubul Copiilor Năsăud

Marți, 14 mai, a avut loc un concurs de glume organizat de Clubul Copiilor Năsăud la Muzeul Grăniceresc Năsăud, grație domnului director Lucian Vaida. Elevii din întreaga comunitate școlară s-au adunat pentru a sărbători arta umorului la prima ediție a ,,Concursului de glume.” Tinerii aspiranți la comedie și-au pregătit inima și mintea pentru a cuceri sufletele și zâmbetele spectatorilor. De la glumele inocente ale elevilor mai mici până la umorul fin și subtil al adolescenților sau adulților, fiecare și-a adus propria notă distinctivă la acest eveniment inaugural. Printre participanți s-au numărat atât cei care și-au dovedit deja priceperea în arta umorului, cât și debutanți curajoși, dornici să-și împărtășească povestea amuzantă. Fiecare glumă spusă a fost întâmpinată cu zâmbete și aplauze, demonstrând că umorul este cu adevărat cel mai bun antidot. Cu o sarcină dificilă și responsabilă, juriul, format din colaboratori și cadre didactice, a avut misiunea de a alege cei mai buni ,,glumeți”. Au evaluat și apreciat creativitatea, originalitatea și capacitatea de a provoca râsul în rândul publicului. Cu inimile pline de satisfacție și sufletele încălzite de râs, fiecare dintre participanți a primit un premiu binemeritat pentru munca și dedicarea lor.
Acest tip de concurs este un punct de plecare pentru a descoperi și a evidenția talentele comice ale elevilor, dar și pentru a binedispune publicul. Râsul este un act de vindecare și conexiune umană. De la reducerea stresului și îmbunătățirea stării de spirit, până la întărirea sistemului imunitar și consolidarea relațiilor interpersonale, râsul exercită o influență profundă și pozitivă asupra individului și comunității.
D-na director Maria Greabu a vorbit despre importanta umorului didactic și a dat startul glumelor, exemplificate în domeniul fizicii. D-na director, Constanța Pop, de la Clubul Copiilor Năsăud a încurajat participanții și a evidențiat importanța umorului în viața noastră. D-nul profesor Mircea Mihalache a binedispus spectatorii cu câteva glume interesante.
Prima ediție a concursului școlar de glume, organizat de profesoara Maria Rus de la Clubul Copiilor Năsăud în colaborare cu profesorii: Ioana Cira, Livia Rebrean, Alina Bondane, Naomi Ropotin, Sofia Harapașcu, Floare Vaida, Alexandra Reman,Liviu Nechiti, Maria Granciu, a marcat nu doar un început, ci și o promisiune pentru un viitor amuzant, în care umorul va continua să aducă zâmbete și să împlinească inimile celor ce îl împărtășesc.
Acest eveniment a fost sponsorizat și susținut de d-na Dana Cosma-Someșan, Marius Bodea și Silviu Fetti, reprezentanți ai Primăriei Orașului Năsăud și Alina Rus.

Rus Bianca
Clubul Copiilor Năsăud

Comentarii

19/05/24 12:34
Delia Velescu

FELICITARI!

19/05/24 17:59
Diana

Super! La ediția următoare ar fi frumos un număr de Stand up comedy sau chiar mai multe :)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5