Un ofiţer şi zece subofiţeri de la Jandarmeria bistriţeană, avansaţi în grad!

Prima zi a lunii august a adus pentru o parte din jandarmii bistriţeni avansarea la gradul următor, un moment deosebit de important pentru cariera unui cadru militar.

           "Au fost avansate în gradul următor, la termen, un număr 11 cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud: un ofiţer şi 10 subofiţeri. Momentul avansării a avut loc în cadru festiv la revista de front a unităţii. Inspectorul şef al inspectoratului, col. Florin Vasile Furnea, a înmânat noile grade cadrelor avansate, le-a mulţumit tuturor pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi le-a urat totodată mult succes în activitate", precizează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

          De asemenea, de la 1 august a.c., îşi începe activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi unul din absolvenţii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, sg. maj. Boca Ioan Eugen. Acesta îşi va desfăşura activitatea în cadrul Plutonului de Jandarmi din oraşul Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5