Diana Ciuta, noul ofițer încadrat în Inspectoratul de Jandarmi. 50 de subofițeri avansați în grad la Jandarmeria bistriţeană!

Vineri, 30 iulie a.c., un număr de 50 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.
Momentul avansării a avut loc în cadru festiv, la revista de front a unităţii.
Inspectorul şef al inspectoratului, col. Florin Furnea, a înmânat noile grade cadrelor avansate, le-a mulţumit tuturor pentru activitatea desfășurată, le-a transmis cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.
În cadru festiv a avut loc și prezentarea noului ofițer încadrat în Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, ca urmare a absolvirii cursurilor Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” București.
Slt. Ciuta Diana își va desfășura activitatea la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil Bistrița și pe această cale îi urăm mult succes în activitate!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5