Jandarmeria bistriţeană. Doi ofiţeri şi 20 de subofiţeri, avansaţi în grad!

Prima zi a lunii august a adus pentru o parte dintre jandarmii bistriţeni avansarea la gradul următor, un moment deosebit de important pentru cariera unui cadru militar.

           „Au fost avansate în gradul următor la termen, un număr de 22 cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud: doi ofiţeri şi 20 de subofiţeri. Momentul avansării a avut loc în cadru festiv, la revista de front a unităţii. Înaintarea în grad la termen, se realizează în conformitate cu prevederile Legii nr. 80 din 1995, actualizată, privind statutul cadrelor militare”, menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al IJJ BN.

De la 1 august a.c., şi-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doi dintre absolvenţii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, promoţia 2018. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul structurii de ordine publică de la nivelul inspectoratului.

          Inspectorul şef al inspectoratului, col. Florin Vasile Furnea, a înmânat noile grade cadrelor avansate, le-a mulţumit pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi le-a urat tuturor mult succes în activitate. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5