Un bistriţean a murit surprins de un mal de pământ

Update poliţie:
Astăzi, 27 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în municipiul Bistrița, o persoană a fost surprinsă de un mal de pământ, fiind în stare de inconștiență.
Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 53 de ani din Bistrița, în timp ce efectua lucrări în apropierea unui drum public, ar fi fost surprins de un mal de pământ. Din nefericire, bărbatul a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.
De asemenea, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, pentru efectuarea de verificări de specialitate.
...
Mai multe echipe specializate din cadrul Detașamentul de Pompieri Bistrița intervin în Bistrița pe str. Tarpiului unde afirmativ un bărbat a fost surprins de un mal de pământ. Intervenția este în dinamică.
update: La locul solicitării au fost direcționate de urgență un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal și o autospecială cu materiale și accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieții.
Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pamant pana la nivelul toracelui. A fost găsit inconștient de către echipajele de intervenție și extras prin proceduri specifice în mai puțin de 15 minute.
A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării.

ISU BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5