Trei centre de zi pentru persoane vârstnice la Căianu Mic, Prundu Bârgăului și Măgura Ilvei, cu finanțare prin PNRR

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunță că la nivelul județului nostru se vor construi încă 3 centre de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice, în comunele Căianu Mic, Prundu Bârgăului și Măgura Ilvei.

"Nevoia de socializare, de îngrijire, educație, consiliere psihologică și comunicare este necesară pentru o viață liniștită și sănătoasă. Bunicii și părinții noștri merită să beneficieze de aceste servicii, iar datoria noastră, a administrației publice locale, este să sprijinim proiectele bune și să le transformăm în fapte.

Felicitări domnilor primari Paul Știr, Doru Crișan și Valer Avram, pentru munca depusă și pentru grija pe care o purtați comunității din care faceți parte!", declară Radu Moldovan.

Proiectele sunt finanțate în cadrul Componentei 13 - Reforme sociale din Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR), Investiția I.4 - Crearea unei rețele de centre de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice, ținta 400 - Operaționalizarea centrelor de îngrijire de zi și de reabilitare pentru persoanele în vârstă. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5