Trei bărbați din Căianu Mic, reținuți de către polițiști, pentru lovire, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii publice

Ieri, 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au luat măsura reținerii față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, din Căianu Mic, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
"Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că în seara de 3 septembrie a.c., patru persoane ar fi provocat un scandal pe drumul public în fața locuinței unui bărbat de 38 de ani, din Căianu Mic, unde funcționează și un local public. Ulterior, fără drept, ar fi pătruns în curtea locuinței și ar fi exercitat violențe asupra proprietarului cât și asupra unui alt bărbat de 65 de ani. Totodată, persoanele bănuite ar fi distrus bunuri în valoare de aproximativ 4000 de lei.
În urma activităților de cercetare penală și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea a trei dintre bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, din Căianu Mic, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud', a transmis IPJ BN.

Persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmează să fie prezentate în cursul zilei de astăzi magistraților, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș în vederea documentării întregii activități infracționale și stabilirii participației penale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5