Traian Ogâgău : „Referendumul pentru demiterea mea este un puci! Nu mi-e frică de el. Eu cred că este imposibil de pus în practică, iar oamenii sunt manipulaţi”

Pus în faţa unei campanii fără precedent care vizează strângerea de semnături pentru propria-i demitere, Traian Ogâgău, primar al oraşului Sg. Băi a ieşit public aseară pe facebook într-un interviu realizat de Cosmin Botezat la RAPSODIA, restaurantul al cărui proprietar este.

Îmbrăcat „la patru ace” dar cu o cravată roşie precum steagul partidului , Traian Ogâgău a jucat perfect atât rolul de edil, pe cel de victimă, cât mai ales pe cel de reformator al oraşului-staţiune. Abil, Traian Ogâgău a lăsat tot timpul să se înţeleagă faptul că este victima „sigură” a unui complot pus la cale de forţe oculte, manipulatori şi instigatori. Sigur, bine punctate, inserţiile despre proiecte şi realizări nu au lipsit, Ogâgău cerându-le celor care l-au votat în 2016 să aibă răbdare, deoarece „ într-un an şi jumătate nu pot fi recuperaţi 20 de ani în care nu s-a făcut nimic” . Întrebat de faptul că este acuzat că stă mai mult la restaurantul RAPSODIA, decît la primărie, Ogâgău s-a ferit să ofere un răspuns direct şi lămuritor, recunoscând, totuşi, că mai întârzie uneori.

 Despre bugetul local

Primarul Traian Ogâgău a precizat că „sacul e gol”, deoarece primăria a cheltuit banii pe numeroase SF-uri (studii de fezabilitate), vorbind şi despre trotuare sau construirea unei punţi, dar şi despre implementarea Master Planului în oraşul pe care îl administerează.

Păşunile şi oierii

Subiect de scandal mediatizat şi apărut şi în presa centrală, relaţia sa cu oierii din Sg. Băi a fost discutată şi aseară, Ogâgău confirmând faptul că actuala Asociaţie a Crescătorilor de Ovine şi Caprine se va diviza, în scurt timp, urmând să ia fiinţă o altă „asociaţie” al cărei lideri sunt prietenii săi . „ Cei care mă contestă sunt manipulaţi, poveste fiind deja una veche. O rezolvăm şi pe asta, deoarece lumea merge înainte, nu ppate merge înapoi”.

El a mai recunoscut faptul că o parte din oameni îl consideră arogant, dar a explicat că ar fi vorba de prestanţă şi că biroul în care îşi desfăşoară activitatea în primăria Sg. Băi a fost modernizat şi mobilat din banii săi.

Despre referendum

Pe durată interviului, Traian Ogâgău a încercat să minimalizeze strângerea de semnături care urmăresc declanşarea uneui referendum pentru demiterea sa din funcţia pe care o ocupă la această oră: „ Practic, instigatorii vor să mă aducă la exasperare pentru a demisiona. Nu voi face acest lucru. Nu mi-e frică de referendum. Eu cred că este imposibil de pus în practică, iar oamenii sunt manipulaţi. Nu mă intersează cine semnează listele, e treaba lor. Sunt oameni simplii care se lasă manipulaţi”, a mai spus Ogâgău.

Atac şi contratac

Spre finalul interviului, Traian Ogâgău i-a cerut prefectului să trimită Corpul de Control al Instituţiei Prefectului la primăria oraşului-staţiune Sg. Băi, susţinând că prefectul Ovidiu Frenţ este manipulat. Chiar şi el.

PS

Întrebat dacă este reală informaţie cu privire la faptul că are datorii la mai multe restaurante din Sg. Băi, ex- MegaParc, Ogâgău s-a iritat şi a replicat că „nu există aşa ceva”. Aşa să fie… 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5